Pronájem bytu 1+kk, garsoniery 37 m², Olomouc

15 900 Kč za měsíc

+ spotřeba energií a služeb (3 600,-Kč)

Nemovitosti nabízí

metr2 reality s.r.o.

Olomouc, Litovelská 1340/2c

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Vážení klienti,

Pokud poptáváte pronájem nadstandardního kompletně zařízeného bytu s terasou, s bonusem velkého sklepa a s možností vnitřního parkování, to vše v lukrativní lokalitě v Olomouci v rámci nové vzniklé lokality Vila Park Tabulový Vrch, pak bychom vás rádi oslovili následující nabídkou.
Jedná se o novostavbu bytu 1+kk po čerstvé kolaudaci, o celkové užitné ploše 62 m2 včetně terasy (10 m2) a velkorysé sklepní kóje (15 m2), situovanou ve 2NP bytového domu, jenž je součástí uzavřeného rezidenčního bloku obklopeného zelení na ulici Hněvotínská.
Nemovitost nabízí praktickou dispozici, sestává se z prostorné vstupní chodby s úložnými prvky, rozlehlého obývacího pokoje s kuchyňským koutem, vybaveným linkou s vestavěnými spotřebiči, s kompletním vybavením včetně nádobí, a dále s manželskou postelí s kvalitními matracemi a úložnými prostory. V obývacím pokoji je taktéž k dispozici velká šatní skříň.
Velkou přidanou hodnotou je prostorná terasa s výhledem do zeleně a taktéž možnost pronájmu vnitřního garážového stání za cenu 1 500,-Kč/měsíc.
Byt se nabízí kompletně zařízený, a to včetně veškerého nábytku i vybavení, novým nájemcům postačí pouze nastěhování osobních věcí, o vše ostatní se již postarali sympatičtí majitelé nemovitosti.
Vratná kauce ve výši 20 000,-Kč, ihned k nastěhování.
Majitelé preferují maximálně dvě osoby, ideálně nekuřáky a bez domácích mazlíčků.
Uvedené měsíční nájemné neobsahuje zálohy na spotřebu elektrické energie a služeb spojených s užívání bytu v úhrnné výši 3 600,-Kč.
S ohledem na výjimečnou lokalitu a nadstandardní stav nemovitosti doporučujeme tento byt především náročnějším zájemcům.
Veškeré doplňující informace vám rádi sdělíme na vyžádání.

Základní údaje

Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
ID nemovitosti 265-24
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Novostavba
Plocha užitná 37 m²
Patro 1
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

metr2 reality s.r.o.

Olomouc, Litovelská 1340/2c

Zobrazit kompletní nabídku RK

metr2 reality s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist