Pronájem bytu 1+kk, garsoniery 34 m², Olomouc

12 000 Kč za měsíc

+ spotřeba energií a služeb včetně internetu (2 000,-Kč)

Nemovitosti nabízí

metr2 reality s.r.o.

Olomouc, Litovelská 1340/2c

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme vám exkluzivní pronájem nadstandardní novostavby bytu 1+kk s prostorným balkonem o celkové podlahové ploše 34 m2, nacházející se na velmi žádané adrese na rozhraní Horního Lánu a ulice Čajkovského v Olomouci.

Interiér bytu je ve spolupráci s renovovaným architektem nákladně vybaven luxusním nábytkem zhotoveným na míru-vestavěné skříně, manželská postel, TV, kuchyňská linka s nádobím a se zabudovanými spotřebiči Miele, trendy koupelna se sprchovým koutem, jídelní kout a pračka.

Nemovitost je situována ve 3NP bytového domu, náleží k ní úložná komora na patře a 1x venkovní vyhrazené venkovní stání pro osobní vozidlo, zabezpečené závorou, které je zahrnuto do celkové výše měsíčního nájemného.

Nemovitost je s ohledem na svůj charakter, nákladné vybavení a TOP lokalitu s rozsáhlou občanskou vybaveností a vynikající dopravní dostupností mimořádně vhodná i pro náročnější zájemce.

Nájemní vztah je možné po dohodě s majiteli uzavřít i dlouhodobě. Majitelé bytu upřednostňují jednoho nájemce, nekuřáka, bez domácích mazlíčků.

Cena za měsíční pronájem je uvedena bez měsíčních záloh na spotřebu elektrické energie, vodného, stočného a internetu v celkové výši 2 000,-Kč. Vratná kauce ve výši 12 000,-Kč.

Volný od 1.6.2024.

Základní údaje

Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
ID nemovitosti 271-24
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Novostavba
Plocha užitná 34 m²
Patro 2
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

metr2 reality s.r.o.

Olomouc, Litovelská 1340/2c

Zobrazit kompletní nabídku RK

metr2 reality s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist