Prodej bytu 3+kk 104 m², Olomouc

7 190 000 Kč

včetně provize

Nemovitosti nabízí

metr2 reality s.r.o.

Olomouc, Litovelská 1340/2c

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Vážení klienti, ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme prodej cihlového mezonetového bytu 3+kk s terasou, s možností jednoduché úpravy na 4+kk, situovaného v 6NP zánovní novostavby bytového domu na vyhledávané adrese v Olomouci, ulice Rooseveltova.
Byt o celkové užitné ploše 104,5 m2 + terasa (5,5m2) nabízí dobré dispoziční uspořádání s praktickými úložnými prostory.
Přízemí bytu se sestává ze vstupní chodby vybavené úložnými prvky, světlého prostorného obývacího pokoje s jídelním a kuchyňským koutem vybaveným vestavěnými spotřebiči, dále ložnice s vestavěnými skříněmi a koupelny s vanou a sprchovým koutem. Nechybí samostatná technická místnost. Z obývacího pokoje je vstup na terasu situovanou na JZ.
Dispozici druhého podlaží bytu tvoří světlá galerie, prostorný dětský pokoj se šatními skříněmi a kompletní sociální zázemí včetně druhé koupelny se sprchovým koutem.
Vytápění bytu zajišťuje vlastní úsporný plynový kotel.
K bytové jednotce náleží sklepní kóje, pohodlné parkování přímo u domu.
Velice příjemné a stylové bydlení v těsné blízkosti centra města s nízkými měsíčními náklady, komfortním dosahem veškeré rozsáhlé občanské vybavenosti a díky okolnímu prostředí se zbudovanými cyklostezkami taktéž velkým potencionálem ke sportovnímu a relaxačnímu vyžití.
Veškeré doplňující informace Vám rádi sdělíme na vyžádání.

Základní údaje

Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
Druhy bytů Mezonet
ID nemovitosti 335-23
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Novostavba
Plocha užitná 104 m²
Patro 5
Energetická náročnost C - Úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

metr2 reality s.r.o.

Olomouc, Litovelská 1340/2c

Zobrazit kompletní nabídku RK

metr2 reality s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist